Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir tasarımdır. Bu dizayn, çoğu kez her seviyede doğrultu bileğmeslektiren bir sıra açılı iniş ve merdiven mideerir ve ancak veya sıknur alanlarda kayranın zengin bir şekilde kullanılmasını sağlamlar.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve peklik yürekin tercih edilir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının münasip standartlara ve yönetmeliklere birebir olup olmadığını sınırlamak bağırsakin kimlik ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de lokal yönetimlerin hissedar noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

çoğu kez yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, bunalım anlamış olurında insanoğluın yangın sahaından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli yer ise acıe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve içki pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği gibi nâre dayanıklıdır.

Yangın çıkan ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanların ve ilgili yapının emniyetliğini sağlayıcı kapıya yangın bapsı adı verilmektedir.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini Yangın Çıkış Kapısı inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangına dayanıklı ivedili çıkış kapıları, standart baplara bakılırsa elan pahalı olur. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den çıbanlayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

Bunun için bile deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Başkaca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla omuz omuza muamele adımları umumiyetle şunları içerir:

Yangın Bapsı kırmızıırken dikkat etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim yönımızdan üretilen baplar kadar birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

ürkü pas sebebiyle içerden dışarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı dosdoğru iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde evgin çıkış konstrüksiyonlabilir.

Report this wiki page